Vi välkomna vår nya Styrelse

Den 13 Mars 2021 hade Moderata Samlingspartiet i Nynäshamn sitt årsmöte. Och där valde vi en ny Ordförande,  Vice Ordförande och Styrelse.

Vi vill speciellt gratulera vår nya Ordförande Otto Svedenblad som också är ett nyval.  Nedan berättar Otto själv lite vem han är och vad han vill åstadkomma tillsammans med oss alla.

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med Otto vänligen skriv till otto.svedenblad@telia.com

Vår nya Ordförande har ordet:

 

Kära Nynäshamnsmoderater,

Vid årsmötet erhöll jag det ärofyllda uppdraget att ta över ordförandeklubban i vår förening, ett uppdrag jag kommer att ta mig an med stor ödmjukhet och en förhoppning om att jag skall kunna fortsätta bidra till en utveckling av vårt parti på ett sätt som gagnar oss alla.

För er som inte känner mig kommer här en mycket kort sammanfattning av mitt hittills 63-åriga liv. Jag heter Otto Svedenblad och bor med hustru och en hemmavarande dotter i Ösmo. Jag är värmlänning som är uppvuxen på västkusten och har en bakgrund som marinofficer och helikopterpilot vilket gav mig den förmånliga möjligheten att få gå i pension vid 55 års ålder. Jag är ledamot i Samhällsbyggnadsnämnden och är fullständigt övertygad om att vi tillsammans kan fortsätta omvandlingen av Nynäshamn från en lite avdankad, trist bruksort till den sprudlande skärgårdskommun den har potential till och förtjänar att bli.

Även om vi nu sitter i en styrande position i kommunen och långsamt har lyckats vända den negativa trend som ett alltför långt vänsterstyre bidragit till så kvarstår fortfarande många utmaningar. Den för oss som partiförening största är naturligtvis det kommande valet och den valrörelse vi nu börjat planera för. Som ni alla är väl medvetna om har det senaste året inneburit svåra påfrestningar för hela samhället och införda begränsningar har påverkat våra möjligheter att synas ute på gator och torg. Men med en stundande vaccination i sikte börjar vi så smått se ljuset i tunneln. Jag hoppas att vi snart skall kunna komma igång med det kampanjarbete vår duktiga valorganisation planerat för. Men om det här skall fungera riktigt bra behöver vi även er hjälp att sprida vårt budskap. Ni som är våra medlemmar bygger ju vår förening, utan er skulle vi inte finnas till över huvud taget. Jag har därför som mål att engagera er mer genom att bedriva en ökad informationsspridning och kommunikation inom vår förening. Oavsett om ni vill vara helt passiva medlemmar eller om ni vill hjälpa till att vinna valet eller kanske till och med vara med och styra kommunen efter valet har ni alla en roll att fylla på vägen mot valframgång.

Medlemsvärvning

Här har alla medlemmar i vår förening en möjlighet att dra sitt strå till stacken. Om ni alla lyckas värva en medlem bland era grannar och vänner blir vi snabbt dubbelt så stora. Det enklaste sättet att bli medlem att anmäla sig via denna länken   Men ni kan även kontakta vår medlemsansvarige för mer information.

Valarbete

Ni som vill engagera er lite mer och handgripligen ställa upp föra att hjälpa till att vinna valet kan redan nu anmäla ert intresse till vår valledare, Fredrik Hammarwall.

Förtroendeuppgifter

Vi behöver även er som vill vara med och representera vårt parti i arbetet med att styra vår kommun under den kommande mandatperioden. Tycker ni att det låter som en spännande utmaning, meddela mig så återkommer jag med mer information kring den processen.

Den ljusnande framtiden är vår, glöm inte det!

Med vänliga hälsningar,

Otto Svedenblad

Styrelsens Ordförande

Moderaterna i Nynäshamns föreningsstyrelse

Ordförande – Otto Svedenblad (Nyval)

Vice ordförande –  Anders Karlsson

Ledamot & Kassör –  Christina Sönnergren

Ledamot & Sekreterare –  Carl-Gerhard Hagström

Ledamot –  Tommy Cumselius

Ledamot & Medlemsansvarig –  Katarina Svinhufvud (Nyval)

Ledamot & Utbildningsansvarig – Jimmy Norell

Ledamot & Valledare – Fredrik Hammarwall (Nyval)

Ledamot Gunnel Jonsson

Ledamot / Rep. för MUF – Annie Östlingsson

Denna sidan använder cookies för en bättre upplevelse.