Frihet och ansvar – förslag till nytt idéprogram

Den 9 November hade Moderaterna sin idékonferens för alla medlemmar i Sverige. Då presenterades ett nytt förslag för ett idéprogram med ledorden FRIHET & ANSVAR.

“9 November presenterade idéprogramsgruppen sitt förslag till nytt moderat idéprogram. Under rubriken ”Frihet och ansvar” har de tagit fram ett program i syfte att formulera Moderaternas idéer för vår tid. Nu kommer programförslaget gå på remiss till alla moderata länsförbund.”

Läs mera på Moderaternas hemsida samt där kan du också ladda ner självaste programmet. 

https://moderaterna.se/frihet-och-ansvar-forslag-till-nytt-ideprogram?fbclid=IwAR2peBzvOXT05YjeRMpwdpsSHoDB6YJtT_ronIaZQScqaOYE0cb4jFRgmj8

Hör gärna av er till oss i Nynäshamn om du har några frågor eller idéer. 

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer Nyheter

Bygga och Bo

Öppning av RoRo Hamnen i Nynäshamn

Harry Bouveng (M) var med när Norvikshamn öppnade sin RoRohamn i Nynäshamn! Det betyder också mindre trafik i Nynäshamns Centrum som vi tycker är bra. Harry berättar lite mer i vår lilla videoklipp.”

Vår Politik

Politik är roligt!

Nynäshamnsmoderaterna vill att det ska vara både roligt och intressant att följa oss. Berätta gärna vilken typ av information du skulle vilja se från oss i framtiden?

Barnomsorg & Skola

Hållbara lösningar för Nynäshamns förskolor

“Nynäshamns kommun växer, vilket är mycket positivt. Förskolan har en resa med omställningen, och tillväxten, men vi rustar för framtiden och för att skapa långsiktighet.”

Denna sidan använder cookies för en bättre upplevelse.