Namn: Jean-Claude Menot

Ålder: 44 år

Yrke: Chef i fastighetsbranschen

 

Bor: Stora Vika, Sorunda

Följ mig gärna

Skriv till mig

Lär känna Jean-Claude

Familj

Gift sedan 20 år tillbaka med en tuff gotländska som jag träffade när vi båda jobbade i ett uniformerat yrke. Vi har två barn en tjej på 16år och en grabb på 19år.

Vad är det bästa med det området du bor i?

Nära till vatten och den fina gemenskapen som finns i Stora Vika.
 
När blev du politiskt aktiv och varför?
 
Sonen drabbades av narkolepsi efter svininfluensa vaccinationen 2009, eftersom inga politiker lyssnade på mig eller min familj så kände jag att det var dags att skaka om i den politiska världen. Många politiker levererar bara inlägg på sociala medier och det som passar för stunden. Jag är en person som inte bara reagerar utan agerar, dessutom tar jag mig alltid tid att lyssna på medmänniskor som kanske har det tufft eller bara behöver någon att prata med.
 
Vad är din motivation idag för att ställa upp som kandidat för Moderaterna i Nynäshamn?
 
Jag går inte efter ett manus i kommunfullmäktige, jag säger vad jag vill och hur jag vill i debatter då jag avskyr censur och personer som undviker att svara på frågor. Moderaterna är det enda partiet som hitintills har levererat raka tydliga svar på mina frågor samt klarat av mitt franska temperament. Så steget till moderaterna och deras politik var inte svårt att ta då det är ett parti som tänker långsiktigt.
 
Vilka områden inom den lokala politiken intresserar dig mest och varför?
 
Sociala frågor ligger mig varmt om hjärtat.
 
Om du fick bestämma själv, vad skulle ditt första beslut vara för ett bättre Nynäshamn?
 
Möjliggöra ett gaming even som tex dream hack i kommunen för våra ungdommar, tex i Stora Vikas idrottshall. 

 

Denna sidan använder cookies för en bättre upplevelse.